AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden başörtüsü almak

Kahve falında birinden başörtüsü almak

Kahve falında birinden başörtüsü almak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden başörtüsü almak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı korumanızı veya bütçe yapmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında başörtüsünü yapamamak aç kalacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsünü çıkardığını görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına başörtüsü takmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini başörtüsüz görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtüsü görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında namaz başörtüsü görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, çok sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsü açmak sorunların çözüme kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir