AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başının yarıldığını görmek

Kahve falında birinin başının yarıldığını görmek

Kahve falında birinin başının yarıldığını görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin başının yarıldığını gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında başı yarılmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başının yarıldığını görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başın yarıldığını görmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında başının yarıldığını görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak yarılması görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında yer yarılması görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sakalın yarısını kesmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir