AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı yarılmak

Kahve falında başı yarılmak

Kahve falında başı yarılmak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, borçlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında başı yarılmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Kahve falında başın yarıldığını görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, rakiplerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında başının yarıldığını görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük maddi kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında başı yarılmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başının yarıldığını görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarı canlı balık görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dişinin yarısının kırıldığını görmek verilen sözlerin tutulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın yarısını görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir