AnaSayfa / Genel / Kahve falında banu alkanı görmek

Kahve falında banu alkanı görmek

Kahve falında banu alkanı görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında banu alkanı gördüyseniz:

  • Yardımcı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında banu alkanı görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banu alkan görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bana büyü yapıldığını görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında banu ismi görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana büyü yaptığını görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bana küstüğünü görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bana taş atıldığını görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir