AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek

Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek

Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yarasını saracağına, dinine bağlı kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bana para verdiğini gördüyseniz:

  • Eğer, önlem almazsanız sorunlarınız büyüyebilir.

Kahve falında birinin bana para verdiğini görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bana sigara verdiğini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana şeker verdiğini görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bana altın verdiğini görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında bana para vermek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında annemin bana kızdığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir