AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşeceğini görmek

Kahve falında balkondan düşeceğini görmek

Kahve falında balkondan düşeceğini görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşeceğini gördüyseniz:

  • Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz.

Kahve falında balkon düştüğünü görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan düşüp ölmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan düştüğünü görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin balkondan düştüğünü görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının balkondan düştüğünü görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşerken tutunmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir