AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü görmek

Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Kahve falında yakınının balkondan düştüğünü görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan bebek düşürmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek kendisiyle övüneceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini balkondan düşerken görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu balkondan düşürmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında başkasını balkondan düştüğünü görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan bebek düştüğünü görmek üzücü haberler alacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir