AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kılçığı temizlemek

Kahve falında balık kılçığı temizlemek

Kahve falında balık kılçığı temizlemek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında balık kılçığı temizlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Kahve falında balığın kılçığını temizlemek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, eşlerin boşanacağına işarettir.

Kahve falında balık kılçığı temizlemek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalet eder.

Kahve falında kılçık temizlemek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılçıksız balık görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık kılçığı kusmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında balık kılçığı ayıklamak yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına işarettir.

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir