AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle bakışmak

Kahve falında sevdiğinle bakışmak

Kahve falında sevdiğinle bakışmak eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle bakışmak gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Kahve falında sevdiğin biriyle bakışmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğiyle bakışmak aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle bakışmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla bakışmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında karşılıklı bakışmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir