AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayaklarını ters görmek

Kahve falında birinin ayaklarını ters görmek

Kahve falında birinin ayaklarını ters görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayaklarını ters gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ayağı ters insan görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ayağını ters görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını ters görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayaklarını ters görmek önündeki engelleri aşamayacağına, sevgi dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağı ters görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters ayaklı kadın görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ayakları ters insan görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir