AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağını ters görmek

Kahve falında birinin ayağını ters görmek

Kahve falında birinin ayağını ters görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, gözden düşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayağını ters gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Kahve falında birinin ayağını ters görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalet eder.

Kahve falında ters ayaklı görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını ters görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, layık olduklarına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı ters görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, işlerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakları ters birini görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ters ayak görmek arzularına kavuşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir