AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters ayak görmek

Kahve falında ters ayak görmek

Kahve falında ters ayak görmek maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ters ayak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ayağı ters görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları ters bebek görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağını ters görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters ayaklı adam görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları ters görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında ters ayaklı kadın görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını ters görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ters dönmüş ayak görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir