AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin askere gittiğini duymak

Kahve falında birinin askere gittiğini duymak

Kahve falında birinin askere gittiğini duymak onların bir adım önüne geçeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin askere gittiğini duymak gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında birinin askere gittiğini duymak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında asker sesi duymak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin askere gideceğini duymak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında askere gittiğini duymak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında askere gideceğini duymak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında asker yemeği yemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen asker görmek moralinin yükseleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet eder.

Kahve falında yakınının askere gittiğini görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir