AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere gittiğini duymak

Kahve falında askere gittiğini duymak

Kahve falında askere gittiğini duymak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Kahve falında askere gittiğini duymak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili başlıklar kendini hatırlatabilir.

Kahve falında birinin askere gideceğini duymak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker sesi duymak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin askere gittiğini duymak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Kahve falında askere gideceğini duymak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına rivayet eder.

Kahve falında askere gittiğini duymak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker kışlası görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret eder.

Kahve falında askere yollamak maddi varlığının çoğalacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında askerde çatışmaya girmek işinde bol kazanç elde edeceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir