AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ağzından kan geldiğini görmek

Kahve falında başkasının ağzından kan geldiğini görmek

Kahve falında başkasının ağzından kan geldiğini görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, rakiplerin oyununa gelineceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, makamının artacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağzından kan geldiğini gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında ağzından burnundan kan geldiğini görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işarettir.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yarınlarına umutla bakacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzımdan kan geldiğini görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından kan geldiğini görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ağzından kan gelmek çok büyük kazanç elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin ağzından kan geldiğini görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir