AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin abdest aldırdığını görmek

Kahve falında birinin abdest aldırdığını görmek

Kahve falında birinin abdest aldırdığını görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, dargınların barışacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında birinin abdest aldırdığını gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine abdest aldırmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye abdest aldırmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına inanılır.

Kahve falında başka birine abdest aldırmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, birikim yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest aldırmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına delalettir.

Kahve falında çocuğuna abdest aldırmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir