AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe abdest aldırmak

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak kafa olarak daha rahat edileceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya abdest aldırmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında birisine abdest aldırmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında başka birine abdest aldırmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye abdest aldırmak eldeki imkanların giderek azalacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine abdest aldırmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına abdest aldırmak maddi zararının giderileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir