AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, zenginlik içinde olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gusül abdesti görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine tabir olunur.

Kahve falında gusül abdesti aldığını görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda gusül abdesti almak kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gusül abdesti öğretmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camide gusül abdesti almak can sıkıntısının sona ereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde gusül abdesti almak ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir