AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna abdest aldırmak

Kahve falında çocuğuna abdest aldırmak

Kahve falında çocuğuna abdest aldırmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, eğer işsizse iş bulacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğuna abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki endişeleriniz artabilir.

Kahve falında çocuğuna abdest aldırmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğa abdest aldırmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, hep dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasına abdest aldırmak çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine abdest aldırmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak rahatının bozulacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest aldırmak her zaman hakkına sahip çıkacağına, günahlara inanılır.

Kahve falında birine abdest aldırmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir