AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye abdest aldırmak

Kahve falında ölüye abdest aldırmak

Kahve falında ölüye abdest aldırmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına inanılır.

Kahve falında ölüye abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Kahve falında ölü birine abdest aldırmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, onların kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye abdest aldırmak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine abdest aldırmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birine abdest aldırmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe abdest aldırmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Kahve falında başkasına abdest aldırmak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birine abdest aldırmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında birisine abdest aldırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir