AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini zayıflamış görmek

Kahve falında birini zayıflamış görmek

Kahve falında birini zayıflamış görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında birini zayıflamış gördüyseniz:

  • Belli anlaşma, düzenleme, iş ya da iş birliklerinin daha verimli ya da hızlı ilerleyebilmesi için yapılması gerekenlere dair akılcı fikirleriniz olabilir.

Kahve falında birini olduğundan zayıf görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında birinin çok zayıf olduğunu görmek sıkıntıya düşüreceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kilolu birini zayıf görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, dedikoduya alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı zayıf görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında derslerden zayıf almak başını yastığa daha rahat koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşini zayıflamış görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında babayı zayıflamış görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir