AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı zayıflamış görmek

Kahve falında babayı zayıflamış görmek

Kahve falında babayı zayıflamış görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni projelere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı zayıflamış gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi partnerinize karşı ifade ederken konuşmaktan ziyade duygularınızla belli etmeye çalışınız.

Kahve falında babayı zayıf görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı zayıf görmek sorunları ortadan kaldıracağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı zayıflamış görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını zayıf görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalettir.

Kahve falında erkeği zayıf görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını zayıflamış görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, dertlerine derman arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek cebinin para göreceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında zayıf adam görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, koyu sohbetler edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir