AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uyurken görmek

Kahve falında birini uyurken görmek

Kahve falında birini uyurken görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini uyurken gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Kahve falında kardeşini uyurken görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği uyurken görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi uyurken görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına yorulur.

Kahve falında karısını uyurken görmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişiyi uyurken görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızı uyurken görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği uyurken görmek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir