AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini uyurken görmek

Kahve falında kardeşini uyurken görmek

Kahve falında kardeşini uyurken görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında kardeşini uyurken gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Kahve falında kardeşini uyurken görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarını uyurken görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını uyurken görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü uyurken görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişiyi uyurken görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini uyurken izlemek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uyurken yılan görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında oğlunu uyurken görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir