AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ütü yaparken görmek

Kahve falında birini ütü yaparken görmek

Kahve falında birini ütü yaparken görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini ütü yaparken gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Kahve falında başkasının evinde ütü yapmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ütüyle elbise yıkamak onları koruyup kollayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasını ütü yaparken görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında birinin ütü yaptığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında ütü masası görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Kahve falında ütü yanığı görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında kırık ütü görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir