AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ütü yaptığını görmek

Kahve falında birinin ütü yaptığını görmek

Kahve falında birinin ütü yaptığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ütü yaptığını gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Kahve falında ütüsüz perde görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Kahve falında ütüyle elini yakmak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yanmış ütü görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ütülü pantolon görmek moral bulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuncak ütü görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ütü yaparken elbiseyi yakmak huzurlu bir hayat süreceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ütü görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir