AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri bağlı olmak

Kahve falında gözleri bağlı olmak

Kahve falında gözleri bağlı olmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, eşyaların yenileneceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında gözleri bağlı olmak gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Kahve falında gözleri bağlanmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözü bağlı olmak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında gözleri bağlı olmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına işaret eder.

Kahve falında elleri bağlı olmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağ çubuğu görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bağ budamak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ makası görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve bağ görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir