AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, bir üniversitede hoca olunacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak için zorlandığınız şeyleri korumanız gerekiyor.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, adım atarken çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında birinin tekerlekli sandalyede görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında annesini tekerlekli sandalyede görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir