AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sünnet ettirmek

Kahve falında birini sünnet ettirmek

Kahve falında birini sünnet ettirmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, geçim derdinin son bulacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında sünnet edilmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında birini sünnet ettirmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sünnet edileni görmek elindeki malların gideceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sünnet edildiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında sünnet edildiğini görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, başarıya ve zafere doymayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek sünnet ettirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir