AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet edileni görmek

Kahve falında sünnet edileni görmek

Kahve falında sünnet edileni görmek zafer elde edeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, pek az kazanç getireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet edileni gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Kahve falında birini sünnet ettiğini görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bebeğini sünnet ettirmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında birini sünnet ettirmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek arzuların gerçekleşeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sünnet ettirmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında bebek sünnet ettirmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sünnet edildiğini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir