AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet edilmek

Kahve falında sünnet edilmek

Kahve falında sünnet edilmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnet edilmek gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Kahve falında bebeği sünnet ettirmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında birini sünnet ettiğini görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sünnet edildiğini görmek çok büyük başarı kazanacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında kocasının sünnet edildiğini görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu sünnet ettirmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarının sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında birini sünnet ettirmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, malına gelecek zarara rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet ettirmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir