AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sünnet edildiğini görmek

Kahve falında birinin sünnet edildiğini görmek

Kahve falında birinin sünnet edildiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin sünnet edildiğini gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Kahve falında sünnet edilen birini görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini sünnet ettiğini görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sünnet ettirmek hayatından razı geleceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini sünnet ettirmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnet edildiğini görmek işlerinin iyi gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek dertlerin günden güne artacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sünnet edildiğini görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir