AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman sümük görmek

Kahve falında kocaman sümük görmek

Kahve falında kocaman sümük görmek olmayacak hayallere kapılacağına, çözüm yolları bulamayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, iyi halin geleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hem yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman sümük gördüyseniz:

  • Ne kadar olumlu tutum içerisinde olursanız, diğerleri size karşı o kadar olumlu tutum gerçekleştirebilirler ya da isteklerinizi siz iletmeden dahi çözebilirler.

Kahve falında kocaman sümük görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman sümüklü böcek görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında sümüklü böcek kusmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerinde sümük görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sümükle oynamak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında sümüğünü silmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir