AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümüğünü silmek

Kahve falında sümüğünü silmek

Kahve falında sümüğünü silmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında sümüğünü silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Kahve falında çocuğun sümüğünü silmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sümük silmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sümüğünü silmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında elde sümük görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sümük görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında burnunda sümük temizlemek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan sümük çıkardığını görmek gamsız bir hayat süreceğine, tabiatı kötü olan kişiye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir