AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sırtlanmak

Kahve falında birini sırtlanmak

Kahve falında birini sırtlanmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında birini sırtlanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı eyleri onların istediği gibi yapmanız ya da ele almanız konusunda üzerinizde baskı oluşturabilirler.

Kahve falında sırtlan avlamak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında sırtlan ısırması görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında sırtlan öldürmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında sırtlan sürüsü görmek çok mutlu olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtlan görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini sırtlanmak onu darda bırakmayacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtlandan kaçmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir