AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtlan öldürmek

Kahve falında sırtlan öldürmek

Kahve falında sırtlan öldürmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtlan öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Kahve falında sırtlan öldürmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında sırtlan sürüsü görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtlan ısırması görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtlan görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında sırtlan avlamak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birini sırtlanmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında sırtlandan kaçmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak çaresizleşeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir