AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtlan ısırması görmek

Kahve falında sırtlan ısırması görmek

Kahve falında sırtlan ısırması görmek sorunlarından arınacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, evlat sahibi olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtlan ısırması gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında sırtlan ısırması görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sırtlan görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında sırtlan avlamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtlandan kaçmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kazancın daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtlan öldürmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtlan sürüsü görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, kimse ile tartışmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sırtlanmak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir