AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtlandan kaçmak

Kahve falında sırtlandan kaçmak

Kahve falında sırtlandan kaçmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtlandan kaçmak gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Kahve falında sırtlandan kaçmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtlan görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtlan avlamak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında sırtlan öldürmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sırtlanmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtlan sürüsü görmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sırtlan ısırması görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir