AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini silahla öldürmek

Kahve falında birini silahla öldürmek

Kahve falında birini silahla öldürmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Kahve falında adamı silahla öldürmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini silahla öldürmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zorlukların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla birini öldürmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Kahve falında silahla birini öldürdüğünü görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla birinin öldürüldüğünü görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında silahla düşman öldürmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi silahla öldürmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini silahla öldürmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, patron olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir