AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla birinin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında silahla birinin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında silahla birinin öldürüldüğünü görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, rahatlayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla birinin öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında silahla kadın öldürmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla birini öldürdüğünü görmek rızıksız kalacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ölmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını silahla öldürmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında silah öldürmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla vurulmak ve ölmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında silahli adam öldürmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına delalet eder.

Kahve falında birini silahla öldürdüğünü görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir