AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini şikayet etmek

Kahve falında birini şikayet etmek

Kahve falında birini şikayet etmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini şikayet etmek gördüyseniz:

  • İnsanlara daha fazla anlayışlı davranıyorsunuz.

Kahve falında polise birini şikayet etmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şikayet edildiğini görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birini polise şikayet etmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise şikayet edilmek atılıma geçeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini birine şikayet etmek imkân sahibi olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında polise şikayet etmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, alanında marka bir isim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir