AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şikayet edildiğini görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek günlerini hastanede geçireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şikayet ettiğini görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında polise şikayet edilmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında şikayette bulunmak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında polise birini şikayet etmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sorunlarının da son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir