AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini birine şikayet etmek

Kahve falında birini birine şikayet etmek

Kahve falında birini birine şikayet etmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında birini birine şikayet etmek gördüyseniz:

  • Size yük olabilecek veya yük olan kişilere ödün vermemenizde fayda var.

Kahve falında birini şikayet etmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polise şikayet edilmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şikayet ettiğini görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini polise şikayet etmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şikayet dilekçesi görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polise birini şikayet etmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, darlığa düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir