AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, rahat bir işe girileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, cesaretinin yerine geleceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işarettir.

Kahve falında birinin şikayet ettiğini gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz bulunabilir.

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında şikayet ettiğini görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında şikayet edildiğini görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise şikayet edilmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında polise şikayet etmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında şikayet duymak umutlarını yitireceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir