AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkan yüzük görmek

Kahve falında sıkan yüzük görmek

Kahve falında sıkan yüzük görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sıkan yüzük gördüyseniz:

  • Romantik ilişkileriniz için harcadığınız her dakikaya değer, zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

Kahve falında yüzüğün sıktığını görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında sıkan yüzük görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, büyük paralara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında sivilce sıktırmak kazancının daha da artacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında sıkma görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında siyah nokta sıktığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık kıyafet değiştirmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir