AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini salıncakta görmek

Kahve falında kendini salıncakta görmek

Kahve falında kendini salıncakta görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini salıncakta gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Kahve falında salıncakta sallanmak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük salıncak görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında salıncak görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına alamet eder.

Kahve falında salıncaktan inmek daha pozitif biri olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini salıncakta görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta salıncak görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle salıncakta sallanmak çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasını salıncakta görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir