AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçı beyazlamış görmek

Kahve falında birini saçı beyazlamış görmek

Kahve falında birini saçı beyazlamış görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, mutlu günler yaşanacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini saçı beyazlamış gördüyseniz:

  • Bir haber almanız muhtemeldir.

Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz saçlı bir erkek görmek şansının kendisinden yana olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tutam beyaz saç görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz saçın ağarması görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz saçın siyah olduğunu görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında saçının beyaz olduğunu görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir