AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek

Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek

Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah saç gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz saçı siyah görmek büyük başarıya ulaşılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz saçın siyah olduğunu görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz saç görmek kazancının her geçen gün artacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek hayırlı işlerde yer alacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçı siyaha boyadığını görmek zenginliğini kaybedeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir