AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçın ağarması görmek

Kahve falında beyaz saçın ağarması görmek

Kahve falında beyaz saçın ağarması görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ayrıcalık elde edeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sorunlar altında ezileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, eşe dosta yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz saçın ağarması gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Kahve falında beyaz saçın ağarması görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç ağarmasını görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında saçların ağarması görmek elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın ağarmasını görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz saçı koparmak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının saçını beyazlamış görmek sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz saçlı olmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, elindekini de bitireceğine delalettir.

Kahve falında kısa beyaz saç görmek keyiflerinin yerinde olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir