AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının beyaz olduğunu görmek

Kahve falında saçının beyaz olduğunu görmek

Kahve falında saçının beyaz olduğunu görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Kahve falında kendi saçında beyaz görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz saçlı birini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz saç koparmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında saçları beyazlamış adam görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç taramak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçımı beyaz görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada beyaz saç görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz saçlı dede görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir